LAKO Wegtransportmiddelen B.V.

Opleggers & Aanhangwagens

 
Door de jarenlange ervaring in ontwerp en productie van wegtransportmiddelen kan LAKO u uitstekend van dienst zijn bij de juiste keuze van getrokken materieel. Al vanaf de oprichting van het bedrijf ontwikkelt LAKO transportoplossingen op maat. Elk transportprobleem wordt door LAKO als een uitdaging gezien.

Voor de opleggers en aanhangwagens past LAKO uitsluitend componenten toe van gerenommeerde toeleveranciers. Daardoor staan de producten garant voor jarenlang probleemloos functioneren en is de eventuele levering van onderdelen gewaarborgd.

Het besturingssysteem waarbij de voorste en de achterste as van een 3-assige oplegger gedwongen worden gestuurd, is door LAKO al vanaf 1993 met veel succes toegepast. De LAKO-versie van dit besturingssysteem onderscheidt zich omdat het, behalve de draaikransen, slechts 4 draaipunten heeft die ook nog eens ruim bemeten zijn waardoor het systeem zeer onderhoudsarm is. Deze eigenschap, in combinatie met een perfecte besturingsgeometrie, leiden tot bandenprestaties van ruim boven de 300.000 km.

Ook andere besturingssystemen zijn door LAKO met succes ontwikkeld en toegepast. U hebt de keuze uit diverse mechanische en hydraulische typegoedgekeurde besturingen, al dan niet voorzien van nabesturing en/of automatische uitlijning.

Door de enthousiaste vakmensen is voor LAKO geen probleem onoplosbaar. Als er geen bestaande oplossing voor uw transportprobleem is dan ontwikkeld LAKO er één, gebruikmakend van de modernste technieken. In de transportbranche staat LAKO  bekend als zeer innovatief.

Contact

LAKO Wegtransportmiddelen B.V.
Kiefteweg 84
7151 NS Eibergen (Gld)

Tel.:
+31 (0)545 - 47 17 95
Fax:
+31 (0)545 - 47 72 77
E-mail:
info@lako-eibergen.nl
Nederlands English Deutsch
© LAKO Wegtransportmiddelen B.V. - Sitemap