LAKO Wegtransportmiddelen B.V.

Palfinger & Epsilon kranen&kippers

 

Palfinger is met een productie van ca 25.000 eenheden per jaar marktleider op wereldniveau, van hydraulische laad-, en losinstallatie’s. Al meer dan 75 jaar levert deze Oostenrijkse firma haar kwaliteitsproducten aan nagenoeg alle landen van de wereld. De laatste jaren is Palfinger ook in Nederland uitgegroeid tot marktleider.

Palfinger autolaadkranen zijn leverbaar is capaciteiten van 0,9 tot 200 tonmeter en in zeer veel uitvoeringen Voor diverse toepassingen zijn er speciale uitvoeringen beschikbaar. Daarnaast is Palfinger de producent van Epsilon hout- en schrootkranen die voornamelijk in de schrootindustrie en de bosbouw ingezet worden. Deze kranen zijn beschikbaar met hefmomenten van 6,5 tot 25,3 tonmeter

LAKO is ruim 12 jaar dealer van Palfinger producten. Inmiddels heeft LAKO ongeveer 250 kranen opgebouwd van de lichtste tot de zwaarste typen. Bij de zwaardere kranen wordt, om ruimte en gewicht te besparen, het hulpraam volledig geïntegreerd in de carrosserie die ook door LAKO geleverd kan worden. Daarnaast levert LAKO een breed scala aan hulpstukken waarmee het voertuig met kraan kan worden getransformeerd tot een ideaal stuk gereedschap voor het laden, lossen en hijsen maar natuurlijk ook het vervoeren van goederen.

Tevens kunnen wij PN 2 en 3 zijdige kippers leveren. Deze kenmerken zicht door hun uitstekende kwaliteit en zijn met een Palfinger of Epsilon kipperkraan een onovertroffen duo. Informeer naar de vele uitvoeringsmogelijkheden!

www.palfinger.com

www.palfinger.nl

Contact

LAKO Wegtransportmiddelen B.V.
Kiefteweg 84
7151 NS Eibergen (Gld)

Tel.:
+31 (0)545 - 47 17 95
Fax:
+31 (0)545 - 47 72 77
E-mail:
info@lako-eibergen.nl
Nederlands English Deutsch
© LAKO Wegtransportmiddelen B.V. - Sitemap