LAKO Wegtransportmiddelen B.V.

Welkom bij LAKO

opleggers, aanhangwagens, hts containersystemen, autolaadkranenNa jarenlange ervaring in de oplegger en aanhangwagenbranche besloot Jan Lageschaar in 1986, samen met een klein team van enthousiaste vakmensen, een eigen bedrijf op te starten. Naast het ontwikkelen en produceren van opleggers en aanhangwagens werden ook APK keuringen, met de daarbij behorende reparatiewerkzaamheden, verricht. In de loop der jaren is de dienstverlening onder andere door het dealerschap van NCH containerafzetinstallatie’s en Palfinger producten (autolaadkranen, haakarmsystemen, portaalarminstallatie’s enz.) verder uitgebreid.

Opleggers en aanhangwagens

Thans bestaat de productie van opleggers en aanhangwagens hoofdzakelijk uit RVS-tankopleggers, (semi) diepladeropleggers en aanhangwagens, open opleggers met gedwongen gestuurde as(sen), containeraanhangwagens, aanhangwagens en opleggers voor het vervoer van rondhout en middenasaanhangwagens (zogenaamde wipkarren) in vele soorten en maten.

Open laadbakken

Behalve de bovengenoemde producten levert LAKO open laadbakken in vele uitvoeringen, meestal in combinatie met een Palfinger of Epsilon autolaadkraan. De combinatie van een autolaadkraan met een NCH containerafzetsysteem behoort ook tot de mogelijkheden.

Complete combinatie’s

Het leveren van complete combinaties van motorwagen met opbouw, autolaadkraan en bijbehorende aanhangwagen betekent dat de klant slechts één aanspreekpunt heeft. Door ook onderhoud, reparatie en alle verplichte keuringen te verrichten, geeft LAKO daadwerkelijk inhoud aan de term “One Stop Shopping”.

 

Vacature:

Wij zoeken voor het bouwen van nieuwe opleggers en aanhangwagens enkele ervaren medewerkers, bij voorkeur met ervaring in het afstellen/inregelen van Wabco luchtdrukremsystemen.

Contact

LAKO Wegtransportmiddelen B.V.
Kiefteweg 84
7151 NS Eibergen (Gld)

Tel.:
+31 (0)545 - 47 17 95
Fax:
+31 (0)545 - 47 72 77
E-mail:
info@lako-eibergen.nl
Nederlands English Deutsch
© LAKO Wegtransportmiddelen B.V. - Sitemap