LAKO Wegtransportmiddelen B.V.

Containersystemen

 

NCH is een gerenommeerde leverancier van containerafzetsystemen met meer dan 40 jaar ervaring. Op gebied van containerafzetsystemen zijn zij toonaangevend in de meeste Europese landen. Het leveringsprogramma bestaat uit kabelsystemenen en bandliftsytemen van 5 tot 50 ton. Ook kunnen zij gecombineerde installaties leveren van kabelsysteem met een portaalarm.

LAKO bouwt deze systemen al zo’n 20 jaar op en heeft inmiddels de nodige expertise opgebouwd. Geleverd worden zowel achteroverkiepende als zijwaarts kippende systemen, al of niet gecombineerd met een Palfinger of Epsilon autolaadkraan. LAKO verzorgt voor u de gehele opbouw incl. gereedschapskisten, stootbalken en vangmuil- of schotelkoppelingen in diverse uitvoeringen.
Voorts worden Palfinger portaal- en haakarmsystemen geleverd.

De toegepaste stootbalken zijn allen door de RDW goedgekeurd. Dit kunnen zowel vaste stootbalken zijn als scharnierbare of uitklapbare uitvoeringen, desgewenst hydraulisch- of luchtbediend. Uiteraard kunnen deze stootbalken ook op andere voertuigen gemonteerd worden.

Een LAKO-specialiteit  is de combinatie van een afneembaar containersysteem met een afneembare 2” schotel of een 3,5” zwaartransportschotel waardoor het voertuig multifunctioneel inzetbaar wordt. Indien gewenst kan LAKO natuurlijk ook andere merken containersystemen opbouwen. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw voertuig.

www.htshoogeveen.nl

www.palfinger.nl

 

Contact

LAKO Wegtransportmiddelen B.V.
Kiefteweg 84
7151 NS Eibergen (Gld)

Tel.:
+31 (0)545 - 47 17 95
Fax:
+31 (0)545 - 47 72 77
E-mail:
info@lako-eibergen.nl
Nederlands English Deutsch
© LAKO Wegtransportmiddelen B.V. - Sitemap