LAKO Wegtransportmiddelen B.V.

Afgeleverde containersystemen

 

Hoftijzer - Aalten

34 tm Palfinger kraan met 30 tons NCH installatie

 

30 tons NCH installatie op 4-assige Volvo voor Maathuis & Braakhuis - Vriezenveen

 

 

 

Nieuwe NCH containterafzetinstallatie met 22 tm Palfinger kraan voor Aalbers - Aalten

 

20 tons NCH installatie voor Heitkönig - Toldijk

 

 

Gecombineerd kabel- en portaalsysteem voor Heerbaart

Aan Heerbaart in Hengelo (O) is een MAN afgeleverd die voorzien is van een gecombineerd kabel- en portaalarm containersysteem. Hiermee is het voertuig multifinctioneel inzetbaar.

Daarnaast is dit voorjaar nog een tweede kabelcontainerinstallatie afgeleverd aan Heertbaart die opgebouwd is op een MAN 8x6 met drie achterassen.

 

 

Speciale MAN voor Bullée Breedenbroek

Sinds enige weken heeft Bullée in Breedenbroek een zeer speciale MAN in gebruik genomen. Om de auto multifunctioneel inzetbaar te maken en ook maximaal van het toegestane maximale laadvermogen gebruikt te maken is deze auto voorzien van een afneembare Palfinger PK 15500 autolaadkraan met hoosta en radiografische afstandbediening. Door een speciaal ontwikkeld snelwisselsysteem is het mogelijk om in enkele minuten de kraan volledig af te nemen.

 

 

 

Het HTS containersysteem is met enkele handeling hydraulisch te verlengen aan de voorzijde zodat langere containers zonder problemen kunnen worden vervoerd. Hierdoor ontstaat er bij afgenomen kraan zowel meer laadlengte als meer laadvermogen. Tevens is de auto voorzien van een op afstandbedienbare luchtvergrendelde stootbalk zodat ook bij overstekende containers de verkeersveiligheid niet in het geding is. De auto is tevens ruim voorzien van bergruimte in de vorm van RVS-kisten en mogelijkheid tot meenemen van hulpstukken om de werkzaamheden zo arbo-vriendelijk mogelijk te maken.

 

Nieuwe NCH containerafzetinstallatie voor De-Ge Transport - Ommen

 

Contact

LAKO Wegtransportmiddelen B.V.
Kiefteweg 84
7151 NS Eibergen (Gld)

Tel.:
+31 (0)545 - 47 17 95
Fax:
+31 (0)545 - 47 72 77
E-mail:
info@lako-eibergen.nl
Nederlands English Deutsch
© LAKO Wegtransportmiddelen B.V. - Sitemap