LAKO Wegtransportmiddelen B.V.

Tankopleggers

Sinds 1991 bouwt LAKO zijn RVS-tankopleggers. In deze wereld heeft LAKO inmiddels een naam opgebouwd als leverancier van degelijke, kwalitatief hoogwaardige tankopleggers voor het transport van organische meststoffen en slib, ook wel bekend als mesttankopleggers. Vanaf 2005 bouwt LAKO tevens RVS-tankopleggers voor Rijdende Melk Ontvangst (RMO), volgens een vergelijkbaar concept.

Bij beide soorten opleggers wordt het besturingssysteem toegepast dat op dit moment veel in de belangstelling staat: Een drieassige wide-spread tandem waarvan de voorste en de achterste as gedwongen worden gestuurd. Het LAKO-systeem heeft, behalve de draaikransen, slechts 4 draaipunten en is volledig nastelbaar en onderhoudsarm. Hierdoor zijn bandenprestaties van ruim boven de 300.000 km geen uitzondering!

De opleggers worden veelal uitgevoerd met centrale vetsmering voor een minimalisering van het onderhoud. Naar wens kan gekozen worden voor aluminium velgen i.v.m. gewichtsreductie. Technisch zijn de opleggers ruim bemeten zodat enige overbelading niet direct tot problemen zal leiden.

Zie ook:

 

Contact

LAKO Wegtransportmiddelen B.V.
Kiefteweg 84
7151 NS Eibergen (Gld)

Tel.:
+31 (0)545 - 47 17 95
Fax:
+31 (0)545 - 47 72 77
E-mail:
info@lako-eibergen.nl
Nederlands English Deutsch
© LAKO Wegtransportmiddelen B.V. - Sitemap