LAKO Wegtransportmiddelen B.V.

"Standaard" Aanhangwagens

LAKO heeft in de loop der jaren de meest uiteenlopende soorten opleggers en aanhangwagens gebouwd. De kracht van LAKO ligt in de stuksproductie en kleine series. Hierdoor kan LAKO zijn klanten een maatproduct van hoge kwaliteit aanbieden. Veel van de gebouwde opleggers zijn voorzien van één of meerdere gestuurde assen zodat de benodigde rangeerruimte zo klein mogelijk blijft. Dit is vooral van belang op bouwplaatsen en in stedelijke gebieden.

Door de jarenlange expertise is LAKO uitstekend in staat een modern kwaliteitsproduct neer te zetten met veel mogelijkheden. Trommelremmen of schijfremmen, ABS of EBS (eventueel in combinatie met Roll Stability Support), vaste of gestuurde assen, één of meerdere hefassen: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot proportioneel heffen, m.a.w. bijvoorbeeld bij een stenenoplegger de eerste 2 assen tot hun maximale draagvermogen belasten en de 3e as "bijzetten" tot zover nodig of zelfs heffen. Hierdoor is het mogelijk om overbelasting van de achteras(sen) van de trekker zoveel mogelijk te voorkomen.

De opleggers en aanhangwagens kunnen worden voorzien van (onder belasting) beweegbare vloerdelen en oprijbruggen in meerdere uitvoeringen, bijvoorbeeld dubbelscharnierend (voor een kleine oprijhoek) of in breedte verschuifbaar.

Om een zo hoog mogelijk laadvermogen te combineren met een laag eigen gewicht worden nagenoeg alle opleggers en aanhangwagens uitgevoerd in hoogsterkte staalsoorten, eventueel met aluminium luchtketels en wielen. LAKO doet hierbij geen concessies aan de degelijkheid van het voertuig en staat voor een solide product!

Contact

LAKO Wegtransportmiddelen B.V.
Kiefteweg 84
7151 NS Eibergen (Gld)

Tel.:
+31 (0)545 - 47 17 95
Fax:
+31 (0)545 - 47 72 77
E-mail:
info@lako-eibergen.nl
Nederlands English Deutsch
© LAKO Wegtransportmiddelen B.V. - Sitemap